torstai 6. tammikuuta 2011

Riehakasta Uutta Vuotta!

Uusi Vuosi on alkanut varsin riehakkaissa tunnelmissa. 


Uutena Vuotena pennut nukkui (onneksi) suurimman osan illasta ihan tyytyväisinä, välittämättä talon ympärillä kuuluneista paukkeista. Mimmikään ei juurikaan ilotulitteista välittänyt, mitä nyt katseli isäntää sen näköisenä, että pitäiskö niitä sorsia lähteä hakemaan...? Terriereistä nuorempi meni edellisen vuoden tapaan varsin hiljaiseksi (kiva et niinkin tapahtuu edes kerran vuodessa..) ja vanhempi terrieri raivostui ilotulitteiden välähdyksistä (=huligaaneja!). 


Uuden Vuoden jälkeen pennut ovat päivä päivältä reipastuneet ja taitavat olla jo enemmän liikkeessä kuin nukkumassa. Mikä tietty tietää meille enemmän siivoamista ja perään kattomista ;) Rätti kädessä saa niiden perässä kulkea. 
Mimmin tisseissä roikkuvat vielä, mamma antaa niiden hetken siinä olla kunnes murinalla (yrittää) hätistellä ne pois.. Kovin ovat pennut jääräpäisiä eivätkä ihan helpolla usko. 


Kolme pennuista muodostaa varsinaisen kauhukolmikon. Pienin narttu, "silmäpuoli" ja isoin uros. Nämä kolme on koko ajan menossa keskenään - ensin tutkittiin kodinhoitohuone ja nyt on vuorossa kylppäri. Ja kun yksi ehtii luikahtaa oven raosta, muut tulee perässä.


Menninkäinen. Tämä jätkä jää meille.
Rölli, kutsumanimeltään Otto.

Sirkka, tulevalta kutsumanimeltään Alma. Kauhukolmikon pääjehu!
Mörkö. Mun kutsumana Bono. 
Peikko. 
Tiutau. Kutsumanimeltään Hippu.
Mörri. 
Tällä hetkellä pennuista vapaina ovat Mörkö ja Peikko. 
Eläinlääkäri epäili Mörön toisen silmän olevan mahdollisesti sokea. Pupilli ei reakoinut valoon. Tiedä sitten vielä mikä on todellinen tilanne. Tämä Bono-jätkä on yksi vilkkain pentu, ei todellakaan kävele pitkin seiniä tai edes törmäile mihinkään. Eiköhän tästäkin tule toimiva metsästyskoira. Peikko on taas vähän hiljainen kaveri, se ei ole samanlainen riiviö kuin muut, mutta varsin iloinen koiranalku. 
Muut pennut ovat sijoittumassa Oulun seudulle, Otto-poika lähtee Haminaan asti. 
Ulkonakin ehdittiin jo pentujen kanssa muutaman kerran käydä. Pakkaset on taas kuitenkin olleet sen verran kovat ettei olla joka päivä päästy.  Mutta nyt luvattiin tulevaksi ihan parin asteen pakkasia, niitä odotellessa siis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti