tiistai 30. marraskuuta 2010

4. vrk

Joskus luulin olevani aamulla väsynyt kun en ollut nukkunu yöllä tarpeeksi.. Tai rankan työviikon jälkeen nukahdin perjantai-iltana sohvalle, koska väsytti niin paljon.. Tai sitten haukotutti niin että saattoi todeta "kylläpä väsyttää"...

...Heh, enpä kyllä tiennyt mistään mitään. Viime yönä olin Väsynyt. Väsynyt sen sanan kaikissa merkityksissä. Väsynyt sanaan sisältyy myös erinäisiä muita tunteita, kuten pelko, vitutus, huoli jne., jotka syventävät väsymystä.

Syynä tähän olotilaan on Mimmi. Sen hoitovietti ei oikein syty kunnolla ja eilen se sitten meni ja puraisi yhtä pennnuista. Tällä hetkellä pentu voi hyvin, on ihan tomerana taistelemassa tisseistä. Mutta aika näyttää...
Mimmi on itse todella väsynyt. Se ei ymmärrä nukkua, vaan sitä pitää "muistuttaa". Onneksi se syö ja juo normaalisti. Pentujakin se ymmärtää nuolla ja tökkiä tisseille, mutta välillä jostain syystä pitää vielä murista.

Pennut on kasvaneet kovasti, jokaisella on paino noussut hienosti! Toinen narttu on vielä kaikista pienin, mutta sekin on alkanut taisteleen tisseistä, niin ei itse tarvitse koko aikaa raivata sille tietä. Hassua kuunnella noiden pikkuisten "kähinää" maitobaarissa :)
Kaksi urosta - #1 ja #3 - on varsinaisia äijiä. Ihan koomisia! Molemmat on jo kunnon mötkyjä, reippaasti muita isompia. Oikeita velmuja, myörivät milloin missäkin, toinen on koko ajan Mimmin häppärissä muka imemässä tissiä - siitä tulee varmaan oikea kunnon narttujen perään huutaja ;) Voin vaan kuvitella mitä riiviöitä ne on keskenään sitten kun silmänsä saavat auki.

Kaikki kasassa lauantaiaamuna
Möhköjä

Peikkolauma maitobaarissa

Huolestuneen näköinen mamma
Yritän ehtiä tänään ottaa jokaisesta pennusta yksittäiskuvan, voi olla kyllä hieman vaikeaa kahdella kädellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti