lauantai 19. toukokuuta 2012

Kevään meininkiä :)

Nopeasti mennyt tämä kevät! Ensin tuntui ettei lumet lähde sulamaan ollenkaan - kateellisena kuunteli kuinka kaverit etelämpänä haravoi pihojaan ja meillä oli täällä melkein puolimetriä vielä lunta! No, nyt on kyllä jo "päässyt" itsekin haravan varteen... 
Sulo the man
Sulon kanssa on kursseiltu ahkerasti; sunnuntaisin meillä on ollut tokoa ja maanantaisin taippari-reenit. Sulo on kasvanut henkisesti ihan hirveästi kun on kuljettu sen kanssa hieman enemmän. Ehkä sillä on sittenkin päässä jotain muutakin kuin sahanpurua ;)

Meiän Maya

Maya jaksaa hurmata edelleen :) Vähän on jotain varhaisuhman vinkeitä - varsinkin minua kohtaan, ei sitten millään tule ulkona luokse, tietää että otan sen sisälle... Mayan kanssa päästiin pentu toko/agility -kurssille :) Ai vitsi siellä on ollut lystiä! Maya on taas näyttänyt lehmän hermonsa ja on niin lunkisti tunnilla. Ja älyttömän nopea se on oppimaan! 
Itsellä on meinannut tehdä tiukkaa tehdä toko liikkeitä taas pienen koiran kanssa. Ison koiran kanssa on helppo harjoitella esim sivulla menoa, mutta pienen koiran kanssa saa varoa ettei kumarru koko vartalon kanssa koiran "päälle". No, kaipa tässä taas muistuu mieleen, millaiseen asentoon sitä pitää oma kroppa vääntää ;)
Maya on ollut hirrrveen rohkea myös agilityssä; putkiin se menee häntä heiluen vailla mitään arastelua :) Aivan loisto tytsi!

Urpo kyttää kun hevoset menee tiellä ohi...

Minä ja tytöt lähdössä lenkille - hyvin meni kolmenkin kanssa!

Kaksi pantteria meidän pihalla ;)
Pitkästä aikaa on taas nähnyt kasvattejakin. Ensin kävi Ukko, hurmaava jätkä! Ilosesti moikkasi Suloakin, joka puolestaan oli hiukan näreissään kuka jätkä se meidän pihalle tupsahti ;) jätkillä ei oikein ollut leikkimieltä keskenään. Mimmi moikkasi pentuansa lorttomaiseen tyyliin heittäytymällä selälleen "ah, haistele vaan...".
Sitten tuli Hippu käymään. Ihana Hippulainen, jolle en voi puhua muuta kuin lässyttämällä ;) Hipun kanssa Sulolla on heti satanen lasissa, kuvista näkee mikä vauhti oli taas päällä!


Anna pusu!

Kumpi on kumpi?
Taipparikurssilla on myös kasvatti Alma. Almaa en ookaan nähnyt sitten luovutuksen jälkeen, olihan siitäkin pikkutytöstä tullut ihana neiti :) Almakin oli sellainen pantteri ettei meinannut Sulo vauhdissa pysyä mukana! 

Mimmikin pääsi taas joen sulattua mun vanhempien mökille lomailemaan. Mamma niin nauttii "mummun ja papan" luona olemisesta ettei paljoa meitä ikävöi. Porukat kävi viimeksi kaupunkiin mennessään nakkaamassa Mimmin meille, ja Mimmi ei olisi millään halunnut jäädä ;) kuulemma oli oven raosta pitänyt väkisellä tyrkätä sisälle. Voi mamma-parka, on kai se ihanaa olla mökillä toisten lellittävänä, ei tartte kisata huomiosta muiden kanssa. Mulla meinaa vaan olla Mimosaa ikävä...

Zaralla on riittänyt keikkailtavaa Markon kanssa. Joskos tuon Mayan kouluttaminen aloitettaisiin pikku hiljaa niin joku päivä olisi siitäkin Zaran työtaakan jakajaksi :) 

Mutta nyt takaisin pihahommiin! Zaran kanssa jos kävis vielä pyöräilemässä ja Sulon kanssa hieman dami-reeniä ja Mayan kanssa pitäis tehdä toko-kurssin "läksyjä", jotka jälleen kerran on jääneet viimeiseen iltaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti