perjantai 10. joulukuuta 2010

Pennut kaksi viikkoisia!

Vietän taas vaihteeksi kesälomapäivää.. Onhan tässä vähän niin kuin kesäfiilis; jos lämpömittarin kääntää nurin päin, lämpöä olisi 22c. Ja ulkona on nyt kirkas taivas, eli aurinko paistais jos se tällä pallon puoliskolla tähän vuoden aikaan ruukaisi näkyä. :)


Pentulaatikko kaikki hyvin. Pessimisti koputtaa silti puuta kolmesti, ettei kohta kaikki ole pielessä ;)

Maitobaarissa alkaa käymään ahtaaksi...

Pennut on kaikki kasvanut hyvää kyytiä, notkahdusta painoissa ei tullut, vaan kaikilla painokäyrät on ollut koko ajan ylöspäin. Jätkät on kaikki kunnon mötkyjä, tytsit on selvästi pienempiä. 

Mimmi on hienosti hoivaillut pentuja viime päivinä. Edelleenkään se ei järin viihdy pentulaatikossa, mielellään menee nukkuun vaikka vessaan.. Mutta aina välillä kömpii laatikkoon imettään - liekö paine tisseissä alkaa vaivaan..  Mimmi on itse voinut hyvin (taas kopkopkop). Mimmihän sai synnytyspäivänä eläinlääkäriltä samantien antibioottikuurin, mikä loppui nyt tämän viikon maanantaina. Lääkekuuri oli varmasti isoksi avuksi ettei ole tullut mitään nisätulehduksia tms. Tokihan semmoinen voi vieläkin tulla, mutta toivotaan ettei. 


Pennuista on nyt varattuna varmuudella kolme; yksi narttu ja kaksi urosta. Toiseen narttuun ja kahteen urokseen on alustava varaus. Eli jäljellä on enää yksi uros; mun lellikki, U2, Bono :) Tämä on se jota Mimmi koppas ensimmäisellä viikolla. Edelleenkään pennussa ei näy olevan mitään vikaa, mutta enpäs anna sitä edes varaukseen ennen eläinlääkärin tarkistusta - jos sittenkään ;) 

Toinen tyttö
Muutamalla pennulla alkaa selvästi silmät avautua. Haparoivia askelia ottaa jo kaikki; on aivan ihana katsoa kuin pennut keskittyneesti ottaa: yksi-askel toinen-askel... Eilen hurrasin kun Bono käveli onnistuneesti monta askelta, kääntyi ja käveli takaisin ja lopuksi otti muutaman ihme loikan, jonka jälkeen kaatui... Pieniä elämän iloja :)


Zara ja Tuuli kotia hoitoreissultaan. Kyllä tuli heti taloon eloa niiden kahden terroristin myötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti